Reserveringen


Om onze gasten zekerheid te geven, hebben wij ervoor gekozen om onze gite te verhuren via Belvilla en Topic Travel ANVR/SGR.

Klik op de naam van de door u gekozen touroperator voor prijzen en beschikbaarheid.

U kunt op de websites van Belvilla / Topic Travel gemakkelijk uw boeking online vastleggen.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht op hun websites.

Uiteraard blijven wij zelf ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen: anneke@barinca.fr.

De weekprijs bij Belvilla/Topic Travel is gelijk aan de weekprijs die wij privé zouden hebben gehanteerd, dus u bent niet duurder uit!

Inbegrepen zijn de opgemaakte bedden bij aankomst. Niet inbegrepen is de eindschoonmaak (€ 40,-). Wij stellen het echter zeer op prijs wanneer u de gite bezemschoon oplevert.

Optioneel:

  • Handdoekenpakket met (bad)handdoeken, keukendoeken, zeep, vaatdoek, sponsje en afwasborstel: 8,00 Euro
  • Nederlandstalige gids tijdens excursies: Dagprijs = 100,- Euro inclusief voorafgaand intake gesprek.
  • Flexibele aankomst en vertrek mogelijk in december, januari, februari en maart.
N.B. Huisdieren niet toegestaan. Babies max. t/m 7 maanden. U dient zelf een reiswiegje mee te nemen.VLIEGTUIG/TREIN EN HUURAUTO?

Sommige mensen kiezen ervoor om met Ryanair naar bijvoorbeeld Carcassonne te vliegen vanuit Charlerois, of van Amsterdam naar Perpignan, of vanuit diverse luchthavens naar Girona.

Ook kunt u gemakkelijk met de trein naar Perpignan!

Eenmaal op het station of de luchthaven aangekomen, is het wel fijn als er een huurauto voor u klaarstaat.

Alamo Rentacar
Met bijna 1500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn. U kunt een auto laten klaarzetten op Carcassonne airport, Perpignan airport, Girona airport, Toulouse airport, maar ook op diverse internationale treinstations!

Klik hier voor alle informatie, prijzen en mogelijkheden.REISBOEKEN OVER DE LANGUEDOC

Reisboekhandel De Zwerver heeft o.a. de ANWB gidsen, Michelin gidsen, fietskaarten, wandel-kaarten en wandelgidsen, waaronder enkele zeldzaam verkrijgbare!

Voor een overzicht en online bestellen, klik hier.
ANNEKE'S BOEKEN

Anneke heeft twee boeken geschreven: "White Lie, the Quest for the Forbidden Relic" en "The Eye of Ra" (Engelstalige thrillers onder de auteursnaam Jeanne D'Août, volwassenen). Het eerste verhaal gaat over het enigma van Rennes-le-Château, de Tempeliers en Otto Rahn. Delen spelen zich in deze streek af en de meeste lokaties uit het boek zijn te bezoeken. Het tweede boek speelt zich deels af in het oude Egypte tijdens de regeringsperiode van farao Achnaton.

Omdat Anneke de schrijfster is van deze boeken, kunt u deze uiteraard tijdens uw vakantie laten signeren!

www.jeannedaout.com
EXTRA:
Zoekt u een (tweede) huis in deze omgeving? Wij organiseren tours rondom uw huizenjacht en geven advies en tips. Tevens maken wij u wegwijs in de omgeving, zowel op zakelijk gebied als privé. Wij werken samen met het beste makelaarskantoor van de streek.

Les Hautes de Cleive (Nederlands sprekend) heeft een groot aanbod aan woningen, terreinen en domeinen in deze mooie regio van Zuid-Frankrijk. Bij een eventuele aankoop wordt u in uw eigen taal begeleid voor de afhandeling van alle administratie. Uit eigen ervaring kunnen wij dit makelaarskantoor van harte aanraden.